Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
valuta:
Sweden
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Köpinformation

Tack för att shoppa med oss. Vi respekterar din integritet och vill skydda dina personuppgifter.

Din integritet är viktig för oss. För att bättre skydda din integritet följande meddelande förklarar den information vi samlar in, hur den används, hur den skyddas och hur du kontaktar oss om du har några frågor.

Vilken information samlar vi in

De typer av personuppgifter som vi samlar in från dig kommer att bero på omständigheterna för insamling och på vilken typ av tjänst du begär av oss. Till exempel när du vill köpa en produkt från denna webbplats kan vi samla information såsom namn, e-postadress, leveransadress, faktureringsadress och annan information som är relevant för ditt köp.

Som vi är skyldiga enligt lag att få ditt samtycke till insamling av "känslig information", kommer vi att anta att du har gett sitt samtycke till att samla in all information som du har lämnat till oss för användning i enlighet med denna policy, såvida du inte berätta annars.

Hur vi samlar in information

Vi kan samla in personlig information om dig när du besöker vår hemsida, när du handskas med oss ​​via vår hemsida, eller när du har kontakt med oss ​​personligen. Vi kommer inte att samla in någon personlig information utan ditt medgivande. Vi anser att ditt medgivande ges när du fylla i fälten som krävs för att underlätta en transaktion via denna webbplats.

Hur vi använder din personliga information

Vi samlar i allmänhet dina personuppgifter för följande ändamål:

1. För att underlätta din tillgång till vår hemsida, produkter och tjänster

2. Att leverera produkter som du har beställt från oss

3. För att ge dig information om våra produkter och tjänster

4. Att söka din åsikt på våra produkter, tjänster, marknadsföring och hemsida.

En del av de personuppgifter som vi samlar in är viktigt för oss att kunna exakt identifiera vem som använder tjänsten. Andra typer av personuppgifter som vi samlar in hjälper oss att utveckla en profil som använder vår service och vad deras intressen är. Detta hjälper oss att erbjuda produkter som passar behoven hos användarna av denna webbplats.

Utlämnande av personuppgifter till tredje part

Vi kan lämna ut dina personuppgifter till tredje part för ändamål som uppgifterna samlades in eller för liknande ändamål, till exempel för att slutföra en transaktion för din räkning eller förse dig med en produkt som du köpt. Vi anlitar tredjepartsleverantörer för att utföra tjänster för oss som innebär entreprenören hanterar personuppgifter vi har. Till exempel har vi nu engagera tredjepartsleverantörer till:

1. Leverera produkter som köpts från denna webbplats

2. Ge elektroniska penningöverföringstjänster, kreditkortskonto bearbetning och tillhörande tjänster

Säkerhet av dina personuppgifter

Vi kommer säkert hålla din personliga information och vi kommer inte handla, hyra eller sälja den. Vi kommer att vidta alla rimliga åtgärder för att hålla säkra all information som vi har om dig. Personuppgifter kan lagras både elektroniskt på vårt datasystem. Brandväggar, lösenord, antivirusprogram och e-postfilter acto att skydda alla våra elektronisk information.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan ändra denna sekretesspolicy som våra affärsmässiga krav eller lagen ändras. Eventuella ändringar i denna sekretesspolicy kommer att uppdateras på vår sida, så besök denna sida regelbundet för att se till att du har vår senaste sekretesspolicy.

Lösa dina problem
Om du har några frågor om hur dina personuppgifter samlas in eller används, är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att svara på din fråga eller klagomål så snart som möjligt.

Plan du site

Nous Contacter

Brand skor utlopp på nätet

Copyright © 2020 www.humle-dumle.se. Powered by Brand skor utlopp på nätet
Du har IP-adress: 35.175.201.14     löparskor , sandaler , billiga skor , stövlar dam , new balance skor